VIKT (19 april, vecka 39 av 52)Förra veckans uppdatering blev visst sen igen, men jag befinner mig på banan ännu och krymper fortfarande smått i en takt som känns väldigt passande. Dessvärre är det ju nämligen så att jag har lagt märke till att jag har börjat skena iväg i dumma tankebanor och lockas av att gå ned mer i vikt (det är ju bara drygt 3 kilo till 59 och det vore onekligen lite häftigt att få se femman), men genom att vara medveten om det så hoppas jag att jag själv inser att det är farliga tankegångar. Även om de nämligen är oskyldiga just nu, så skulle en kraftansträngning och rusning ned till 59 mycket väl kunna vara början till tankar som "Åh, bara fyra kilo till så väger jag 55 kilo!" och "Bara 3 kilo till så väger jag lika mycket som min suuupersmala syster!". Så vill jag såklart inte att det ska bli. Jag har därför berättat hur jag känner för min sambo med och bett honom att hålla ett öga på mig, och påminna mig om jag mot förmodan skulle tappa vettet. Det är fortfarande inte helt enkelt att inse att jag faktiskt är smal nu - Trots att jag får höra det från alla håll och kanter. Inklusive grannar och folk i kassan på mataffären ;)


Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 62,4 kg

Veckans minus/plus:
-0,3 kg
Total viktminskning:
42,2 kgVIKT (12 april, vecka 38 av 52)Häftigt med en nolla efter förra veckans stora minus, som ju onekligen talade för att jag kunde vänta mig ett plus. Känns jättebra! :)


Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 62,7 kg

Veckans minus/plus:
0 kg
Total viktminskning:
41,9 kgVIKT (5 april, vecka 37 av 52)Förra veckan hände det inte mycket på vågen och kanske var det också delvis varför min uppdatering rann ut i sanden och fick bli publicerad nu i efterhand. Det är väldigt svårt att ställa om sig och inse att ett plus/minus noll är något bra när det är minus som man har jagat i princip hela livet. Nu ska jag plötsligt vara minst lika nöjd med något som tidigare hade gjort mig jättebesviken (eller nu överdriver jag, ett minus är alltid ett minus så helt besviken hade jag inte varit). Det är märkligt och något jag kommer behöva lite tid till att vänja mig med.

Vad det rör veckans resultat så vet jag inte riktigt vad som har hänt faktiskt. Jag började äta vitamintillskott nu i veckan eftersom jag tappar hår på grund av den snabba viktnedgången och jag vet inte om det kan spela in på något vis eller om det bara är så att förra veckans resultat inte har visat sig förrens nu. Vi får helt enkelt vänta och se vad den kommande veckan har att ge - Rimligen kan jag nog förvänta mig något form av plus nästa gång det är dags att möta vågen i alla fall, vilket ju i sådana fall är helt okej. Det gäller bara att komma ihåg det också ;)


Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 62,7 kg

Veckans minus/plus:
-2,1 kg
Total viktminskning:
41,9 kgVIKT (29 mars, vecka 36 av 52)Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 64,8 kg

Veckans minus/plus:
-0,1 kg
Total viktminskning:
39,8 kg


RSS 2.0