VIKT (24 maj, vecka 44 av 52)Hej och hå! Det visade sig visst vara så att jag hade samlat på mig en hel del vatten (?) efter all alkohol förra helgen, för den här veckan visade vågen på ett riktigt viktras. Jag vet inte riktigt hur det har gått till faktiskt men eftersom jag väger mig mer eller mindre varje morgon nu för tiden så var det inget som chockade mig. Jag pendlar mellan 60-61 just nu. För några veckor sedan var det 61-62. I överlag en väldigt passande takt att krympa i med andra ord eftersom jag inte har tänkt att gå ned så mycket till nu. Jag trivs så himla bra med att ligga på den här vikten - Den känns bara så rätt.

För övrigt vet jag att jag suger på att uppdatera men jag ska försöka skärpa till mig. Nya bilder blir det nog snart och om inte annat nya mått. Jag såg bland annat att jag har minskat hela 4 cm i midjan sen sist jag skrev, vilket ju var när jag nådde målvikten på 65 kilo, och nu för tiden är jag så pass liten att det mesta i affärerna är för stort. De gör inte kläder sydda för de som är smala OCH kurviga. Ett ganska behagligt problem att ha dock ;)


Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 60,1 kg

Veckans minus/plus:
-1,5 kg
Total viktminskning:
44,5 kgVIKT (17 maj, vecka 43 av 52)Plus på vågen den här veckan men helt okej med tanke på långhelg och kryssning som innebar määängder av dricka. Jag hade redan innan beslutat mig för att det var okej att dricka sådant som gin&tonic-burkarna som säljs, trots de extra kalorierna som det innebär, men jag tog i alla fall med mig light cola till det vi blandade till själva i hytten. Inget godis blev det köpt i taxfreen heller förstås så jag ser det i helhet som en mycket lyckad tripp!


Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 61,6 kg

Veckans minus/plus:
0,5 kg
Total viktminskning:
42,9 kgVIKT (10 maj, vecka 42 av 52)Det tråkiga humöret som jag visade exempel på vid förra uppdateringen försvann tack och lov bara efter någon dag, och nu känns allt som vanligt igen - Det vill säga jättebra! Sett till veckans plötsliga viktminskning gissar jag dessutom på att det kanske inte bara var inbillning att jag var uppsvälld under min mens. Antagligen hade jag samlat på mig en hel del vätska som hjälpte till på traven. Vad jag har förstått är det inte ett helt ovanligt fenomen.

För övrigt stundar en kryssning nu i slutet på veckan, vilket jag ser fram emot massor. Sist vi var iväg så vägde jag ju drygt 20 kilo mer än vad jag gör nu och redan då så minns jag hur jag trippade runt och kände mig jättefin i kläder som nu för tiden sitter som stora säckar. Det är verkligen svårt att förstå att jag är så pass mycket mindre nu, även om jag sakta men säkert börjar landa mer och mer i min nya kropp i alla fall. Fortfarande går jag dock hela tiden på nitar när det kommer till att uppskatta vilken klädstorlek jag har och kjolen jag beställde från Tradera i storlek M, för att ha på mig nu på båten, var ju förstås på tok för stor. Förhoppningsvis klarar jag av att sy in den :)

Vad det gäller att det enbart är tio veckor kvar nu innan mitt år är över, så känns det förstås härligt men också lite sorgligt. Det slog mig idag när jag stod i affären att det har varit så himla skönt att kunna gå förbi hyllorna med chips, kakor och godis utan att ens behöva fundera på om jag ska köpa något. Förut var det nämligen helt omöjligt för mig. Jag kunde inte gå in i en enda affär utan att seriöst överväga att köpa någon chokladbit, glass eller dylikt och föreställa mig hur gott det skulle vara. Nu ser jag knappt att godiset existerar där. Vill jag verkligen överge den enorma befrielsen, bara för några enstaka godbitars skull...?


Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 61,1 kg

Veckans minus/plus:
-1 kg
Total viktminskning:
43,4 kgVIKT (3 maj, vecka 41 av 52)Jag borde nog låta bli att skriva för mycket om hur saker och ting känns just nu, för med extrema humörsvängningar på grund av min mens (Som för övrigt har varit lite konstig de senaste två månaderna. En slump, eller ett resultat av att jag numera äter vitamintillskott?) så känns allt bara åt helvete. Jag känner mig tjock, uppsvälld och mår stundvis otroligt dåligt över min lösa hud. Den känns plötsligt flera storlekar större än vad jag har upplevt den tidigare och brösten känns mest som två ledsna säckar...

En massa strunt med andra ord. Jag återkommer när humöret är på rätt köl igen! ;)


Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 62,1 kg

Veckans minus/plus:
-0,3 kg
Total viktminskning:
42,4 kgVIKT (26 april, vecka 40 av 52)

Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 62,5 kg

Veckans minus/plus:
+0,1 kg
Total viktminskning:
42,1 kgRSS 2.0