Startmått


Visst, nu startade jag ju egentligen för två dagar sedan men jag tvivlar på att det har skett några förändringar på måtten ännu. Vad som dessutom är lite dumt kanske är att jag mätte direkt efter att jag hade ätit min lunch - Men å andra sidan kan ju kanske maten komplettera de där 0,8 kilona som redan saknas ;-) Alla mått är över det bredaste stället.


Överarm: 44 cm
Byst: 112 cm
Midja: 100 cm
Mage (över naveln): 120 cm
Stuss: 126 cm
Lår: 77,5


Att ta måtten var för övrigt kämpigt på så vis att jag känner mig enorm så här i efterhand (har jag varit så här pass stor tidigare så har jag lyckats förtränga det...) och vill kasta i mig mat som tröst. Jag tänker förstås inte tillåta mig det utan lite senare ska jag även ta några före-bilder att stoppa undan i någon hemlig mapp på datorn. Dessa tänker jag inte visa här nu, det har jag inte mod till, men när kilona börjar att försvinna och det finns efter-bilder att sätta intill så kommer de nog kännas betydligt mer värdefulla.

Kommentarer
Postat av: sara

fin blogg (: good luck.



http://sannerfeldt.blogg.se

http://sannerfeldt.blogg.se

http://sannerfeldt.blogg.se

2009-07-22 @ 18:47:05
URL: http://sannerfeldt.blogg.se/
Postat av: Sara

Det är bra att du tar mått och före-bilder.. det kommer göra det lättare för dig att se resultat! =) Låter ändå som du fått en härlig start på din viktresa! =) -0,8 är toppen på bara några dagar!

2009-07-22 @ 19:53:26
URL: http://bananensvikt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0