VIKT (19 juli, vecka 52 av 52)Då var det över! Ett helt år har gått sedan jag sa till mig själv att det var dags att ta tag i min vikt, en gång för alla - och vem kunde väl ha trott att det skulle resultera i det här!? Att jag av alla människor skulle lyckas med en bedrift som nog kan klassas som rätt sällsynt. Att näst intill halvera sin vikt och gå från ett BMI på 38,6 till ett BMI på 21,3 PÅ ETT ÅR. Femtiotvå futtiga veckor. Det är inget annat än otroligt!!

Faktum är ju dessutom så att jag har varit klar sedan ett rätt bra tag tillbaks. Uppdateringarna här rann ju tyvärr ut i sanden nu mot slutet, men de senaste veckorna har jag i princip legat stilla och pendlat mellan 58 och 60 kilo. Vid utsvängningar som vid midsommar så var jag uppe i det högre talet. I värmen har jag varit nere och nosat på 57,9 vid något tillfälle och därmed fått skymtat en sjua till och med. Sammanfattningsvis har jag hittat en vikt som både jag och min kropp tycks trivas med (Bortsett från att min mens tyvärr har varit som bortblåst sedan tre månader tillbaks... Förhoppningsvis är det bara kroppen som behöver lite tid till att vänja sig med att vara så mycket mindre) och jag kunde antagligen inte vara mer nöjd. Här vill jag stanna. Här mår jag bra :)


Startvikt: 104,6 kg
Nuvarande vikt: 58,1 kg
Total viktminskning: 46,5 kgKommentarer
Postat av: Jade

Du är så fantastisk! Så grymt. Du är min idol!

2010-07-27 @ 21:40:06
Postat av: Anna

Hittade precis till din blogg...

Vilken fantastisk resa du har gjort!

STOOORT GRATTIS!

Tack för inspirationen - detta peppar mig ännu mer till att jag också kommer att lyckas - vi får väl se i maj nästa år... = )

Kram Anna

2011-08-22 @ 18:32:26
Postat av: Shelsie

Du är grym! jag håller på själv nu med ett expriment om hur man kan och om man kan gå ner i vikt mycket på en kort tid. jag har slarvat rätt mycket innan men när man ser och läser om sånna som du så får man värkligen lusten att gå ut och springa och forstsätta med mina äckliga experiment. Tack så mycket Mvh Shelsie

2012-05-04 @ 09:46:41
URL: http://shelsies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0